Događanja
2.6K

Zagreb, od 12.05. do 09.06.2021. Smart Tourism Meet Up radionice o pametnom turizmu, trendovima i alatima za uspješniju promociju u turizmu

Srijedu 12. svibnja od 10 do 13 sati smo rezervirali za susret s čak 16 predavača na webinaru Smart Tourism Meet up. Sudjelovanje je besplatno uz prethodnu registraciju, a Smart Turizam platforma nudi niz edukacija za poduzetnike u turizmu koje će se održavati od 8. lipnja nadalje

Pametni turizam, trendovi i alati za uspješniju promociju u turizmu su glavne teme susreta Smart Tourism Meet up koji će se održati online po 3. put 12. svibnja od 10 do 13 sati na platformi Smart Tourism Live Experience.

Sudjelovanje je besplatno uz prijavu na Meet up, a program je namijenjen svim zainteresiranim subjektima u turizmu. Iako je poslovanje u pandemiji nezaobilazna tema svih webinara i konferencija kojima smo prisustvovali u posljednjih 365 dana, ovdje je naglasak na promjenama u industriji putovanja, a koje nisu nužno inicirane krizom. 

Niz uglednih stručnjaka je lakše prikazati slikom, nego nabrojati, a svi će oni dobiti riječ u trosatnom programu uz KeyNote predavanja Jan de Jonga, izvršnog partnera WebPower Adria, koji je široj javnosti poznat kao predsjednik Udruženja digitalnih nomada Hrvatske, i Petera Hopwooda, stručnjaka za javni i virtualni nastup. 

Predavači webinara Smart Tourism Meet up
Predavači webinara Smart Tourism Meet up
U programu će se pronaći teme poput razumijevanja pametnog turizma i management alata, a koliko pratimo globalne trendove ćemo saznati kroz virtualno druženje s Nedom Pinezićem i Nataliom Krešić Lončar, našom kolumnisticom.

Ovdje možete proučiti čitav program i sve predavače webinara 3. Smart Tourism Meet up.

Organizatori su Julius Rose, savjetnik za uspješnije poslovno upravljanje, oblikovanje i vođenje investicijskih projekata u turizmu i organizator konferencija Može li hrvatski turizam 365? Smart Tourism 5.0, i Health Tourism Industry (HTI), mreža za zdravstveni turizam u Europi. Suorganizator je Poslovni klub SLO CRO za jačanje gospodarskih odnosa između Slovenije i Hrvatske. Službeni pokrovitelj je Ministarstvo turizma i sporta


     Edukacije za poduzetnike u turizmu

Ako ste propustili ovaj webinar, ne žalite. Većinu predavača možete upoznati na radionicama koje se pohađaju u realnom vremenu na platformi Smart Tourism. 

Stručne edukacije su naimjenjene za profesionalizaciju u turizmu. Praktične radionice nude širenje znanja o aktualnim prilikama na turističkom tržištu, globalnim trendovima i potrebama profesionalaca u turizmu. Edukacije su jednodnevne i namijenjene manjim grupama polaznika s naglaskom na stjecanje specijalističkih znanja primjenjivih u praksi, uz holistički pristup – predavanje, praktikum, videosnimke te networking kao važan aspekt edukacije.
 
Prva edukacija je na rasporedu 8. lipnja pod nazivom "Shift u mindsetu i potrebama putnika", a vodi ju Natalia Krešić Lončar, naša kolumnistica
Spremi

Turizam posljednje šanse: U potrazi za destinacijama i doživljajima koji nestaju

Čišćenje parketa: Kako pravilno čistiti parket i očuvati predivan izgled parketa?

Porezi za iznajmljivače i što nas čeka u 2017.godini

Osiguranje gostiju u turizmu

​10 trendova koji bi mogli potrajati i nakon krize u turizmu

​Grijanje na pelete: Koje su prednosti i nedostaci grijanja na pelete?

`Da bi bili puni čitavu godinu, moramo neprestano pričati priče, utemeljene i iskrene´

Kulturne konferencije – kulturne težnje hrvatskog turizma

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Prijave za online sudjelovanje na Forumu obiteljskog smještaja Grada Zagreba do kraja tjedna

I ovu godinu konferencija TURIZAM 365 se može pratiti online

Popularno: