Događanja
1.7K

Zagreb, od 24.03. do 26.03.2023. PLACE2GO 2023. - Posljednji vikend ožujka rezerviran za maštanje o putovanjima

Od petka 24. do nedjelje 26. ožujka u zagrebačkoj Areni održat će se 10. jubilarni međunarodni sajam turizma PLACE2GO 2023. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje

Posljednji vikend ožujka sanjarit ćemo o putovanjima s PLACE2GO izlagačima. Njih će ovu godinu biti mnogo iz 20-ak zemalja svijeta, a posebnu pažnju dobit će alžirska delegacija. Alžir je, naime, partner 10. jubilarnog izdanja međunarodnog sajma turizma PLACE2GO koji će se održati od 24. do 26. ožujka u Areni Zagreb.

Brojni domaći i regionalni izlagači će predstaviti svoje turističke proizvode. Osim Alžira, lako ćemo iz Arene, barem duhom, otputovati u egzotičnu Maleziju, ratom pogođenu Ukrajinu ili hit na Balkanu - Albaniju. 

"Prirodne ljepote poput zalaska sunca na dinama, spoj Sahare i plavog Mediterana, lokaliteti pod zaštitom UNESCO-a koji pričaju oduševljavajuće povijesne priče, svježe datulje i generalno okusi, gostoljubivost Alžiraca… Sve nas je to nagnalo da ovu predivnu zemlju predstavimo Hrvatima koji posjetom Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO mogu doživjeti saharsku pustinju i život u šatoru jer nas upravo to, uz ručne radove, nošnje, glazbu i hranu, očekuje u Zagrebu", najavila je PLACE2GO Damjana Domanovac, organizatorica sajma.


Od AI do nautičkog turizma

A organizatori prate trendove. Puno će se pričati ovdje o primjeni umjetne inteligencije. Potencijal nautičkog turizma u Hrvatskoj također neće ostati zanemaren. 
 

Kao i kod prošlih izdanja, petak će biti rezerviran za poslovne posjetitelje koji akreditaciju mogu zatražiti putem PLACE2GO aplikacije

U subotu i nedjelju će posjetitelji moći doživjeti i kušati običaje popularnih svjetskih destinacija, a svoja iskustva s putovanja će podijeliti Andrea Trgovčić, Kristijan Iličić, Dejan Nemčić i Domagoj Jakopović Ribafish.


Fotkom do novčane nagrade

Do 23. ožujka u 12:00 sati na e-mail adresu: info@place2go.hr možemo poslati autorsku atraktivnu fotografiju koja prikazuje kulturne ili prirodne ljepote Hrvatske i pri tome osvojiti simbolične novčane nagrade.

Više detalja o sajmu i foto natječaju na PLACE2GO stranicama
Spremi

Besplatne edukacije za privatne iznajmljivače u Trogiru, Splitu, Poreču...

9 prijedloga za zadovoljnije goste (i bolje ocjene apartmana)

Kvaliteta smještaja – ključna vrijednost za turistički razvoj destinacije

Zašto nabaviti plastične saonice za djecu u apartmanu ili kući za odmor?

7 savjeta za uspješno iznajmljivanje apartmana

Rezervacija smještaja: Koji su najpopularniji načini rezerviranja kod domaćina u Hrvatskoj?

Kako uloviti rezervacije smještaja za 2021. godinu?

#plasticfree smještaj: Kako možemo pomoći u borbi protiv jednokratne plastike

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Besplatan tečaj njemačkog jezika za opatijske iznajmljivače

II. Kongres obiteljskog smještaja: Kako brendirati destinaciju kroz obiteljski smještaj?

Popularno: