Događanja
1 4.8K

Zadar, 21.10.2023. Myrent Dani privatnih iznajmljivača u Zadru, Splitu, Makarskoj, Puli i Zagrebu

Ciklus konferencija Dani privatnih iznajmljivača (DAPI) by MyRent je prilika za umrežavanje, edukaciju i osvajanje vrijednih nagrada. Prvi DAPI već 21. listopada u Zadru, ulaz je slobodan

Digitalizacija s osmijehom, snalaženje u džungli booking portala, izrada upečatljivih web stranica za apartmane, pametne brave i druga pametna rješenja za iznajmljivače, tek neke su od tema kojima će se baviti ovogodišnji DAPI - Dani privatnih iznajmljivača u organizaciji domaće tvrtke MyRent.

Da to dobro rade, stručnjaci iz MyRenta su pokazali na Promohotel sajmu prehrane, pića i opreme za turizam u Poreču, u sklopu kojeg su održali konferenciju za privatne iznajmljivače s nizom eminentnih izlagača, stručnjaka za privatni smještaj, pri čemu se raspravljalo o optimizaciji cijena, direktnom kontaktu vlasnika i gosta, zadovoljstvu gostiju, izazovima pet friendly smještaja i drugo.
 

Dani privatnih iznajmljivača 2023.

Sada će priliku za sudjelovanje, umrežavanje, upoznavanje novih trendova i prilika na tržištu obiteljskog smještaja imati Zadrani, Splićani, Makarani, Puljani i Zagrepčani, kao i zainteresirani iz susjednih mjesta i gradova, jer već od subote 21. listopada započinje niz jednodnevnih okupljanja u navedenim gradovima.

Zabilježit ćemo poznate datume Dana privatnih iznajmljivača by Myrent:


1. Zadar - 21. listopada

2. Split - 24. listopada

3. Makarska - 26. Listopada

4. Pula - 7. studenoga

5. Zagreb - 17. studenoga


Dvosatne konferencije DAPI započinju u poslijepodnevnim satima, a ulaz je besplatan uz prethodnu prijavu. Više detalja o točnom vremenu, lokaciji, programu i načinu prijave na stranicama DAPI - Dani privatnih iznajmljivača by MyRent.
 

Fokus konferencija je na novim tehnologijama koje nas čine konkurentnijima, a naše poslovanje produktivnijim

 

Nagrade za posjetitelje

U svakom gradu, MyRent je pripremio i vrijedne nagrade za nazočne prijavljene iznajmljivače. Naime, prijavom za konferenciju, ulazimo u nagradno izvlačenje. Izvučeni broj prijave može donijeti dvije pogodnosti:

1. nagrada: 2 godine besplatnog korištenja myRent softvera za maksimalno 5 apartmana, što uključuje besplatnu web stranicu i mobilnu aplikaciju za prijavu gostiju

2. nagrada: 1 godina besplatnog korištenja myRent softvera za maksimalno 5 apartmana, što uključuje besplatnu web stranicu i mobilnu aplikaciju za prijavu gostiju

​Sretno!

Spremi

Mrlje na tepihu: 5 savjeta za jednostavno i brzo rješavanje mrlja na tepihu

​Koliko novca troše digitalni nomadi na svojim putovanjima?

13 stvari kojih bismo se trebali odreći ako želimo biti uspješni privatni iznajmljivači

Istrijani već u pripremama za sezonu 2023. - besplatne edukacije za iznajmljivače Vrsara i Funtane

Europski turistički i putnički sektor traži hitno usklađivanje ograničenja putovanja među EU zemljama

Potrošnja turista: Koliko se promijenila potrošnja turista u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina?

Svijet za najam - samo četiri države nemaju nijedan smještajni objekt oglašen na Airbnb-u

Privatnost kao turistički proizvod i prilika za uzlet manje poznatih destinacija

1 komentara Uključi se u raspravu
Miljenko - Tisno 21.10.2023 10:08
Često smo "svjedoci" da gost kada uđe u rezervirani apartman ima primjedbi da to što vide nije ono što im je na reklamnim slikama apartmana pokazano. Iako najčešće vrlo kvalitetne 2D slike ne mogu svima jasno dočarati mjesto na kojem gost želi odsjesti. Kroz virtualne 360° šetnje pa čak i preko pojedinačnih sfernih 360° fotografija klijentu se pruža transparentnost te stječe povjerenje u iznajmljivača. Virtualna šetnja omogućava potencijalnim klijentima da se osjećaju kao da su fizički prisutni u objektu. To im omogućava bolje razumijevanje prostora, opreme i sadržaja. Gost će imati stvarnu predodžbu o onome što će dobiti za svoj novac. Pružajući klijentu najrealniji prikaz klijent se osjeća samopouzdanije i vjerojatnije je da će napraviti rezervaciju. Domaćin, kroz izradu virtualne šetnje dobiva dodatne alate za privlačenje gostiju uz pristupačnu i priuštivu naknadu. Portali za bookiranje bi trebali poticati izradu i prezentirati sferne 360° fotografije iznajmljivača.
Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Kvarner Family edukacija za iznajmljivače obiteljskog smještaja Primorsko-goranske županije

Dani hrvatskog turizma 2023. ugostit će čuvenog svjetskog turističkog futurologa

Popularno: