Događanja
2.7K

Zagreb, od 29.11. do 30.11.2023. Best Stay 2023. u Zagreb dovodi turističke stručnjake iz 17 zemalja

Zagrebački hotel Zonar će biti domaćin dvodnevnoj konferenciji Best Stay 2023. Bit će to prilika za umrežavanje i stjecanje novih znanja i ideja

Kraj studenoga, točnije 29. i 30.11. u zagrebačkom hotelu Zonar okupit će turistički stručnjaci iz 17 zemalja na 9. izdanju Međunarodne turističke konferencije Best Stay.

Tijekom dvodnevnog programa konferencije Best Stay, dobit ćemo odgovore na brojna pitanja koja se tiču izazova i trendova u turističkoj i hotelskoj industriji. Trendove u industriji diktiraju sve zahtjevniji gosti, što kreiranje visokokvalitetne turističke ponude na svim razinama čini složenijim nego ikada ranije. Analogno, oglašavanje i definiranje pravog prodajnog pristupa ciljanim skupinama, kao i briga o pozitivnom imidžu brenda, također su složeni zadaci.

Stoga je ključno pitanje konferencije: Kako postati i ostati hotel i destinacija koje će gosti ocijeniti kao "best places to stay"?


Best Stay 2023. s brojnim gostima iz inozemstva

S namjerom da stručnoj javnosti i sudionicima predstave teme fokusirane na budućnost turizma i hotelijerstva, organizatori su pripremili bogat i pažljivo osmišljen programski sadržaj, koji uključuje dosad najveći broj gostiju iz inozemstva.

Niz prezentacija i radionica svojim sudjelovanjem će obogatiti Tina Busak, koja stiže iz britanske "The Walt Disney Company” i studija slučaja Ružice Dujmić iz švicarskog "Cachet Hotel Collection” koja će pokazati kako rezanjem troškova poboljšati hotelsko poslovanje.

Najava konferencije Best Stay 2023.


Umrežavanje uz pripremu brudeta

Martina Lucić Čanak, direktorica konferencije, ističe važnost networkinga tijekom događanja. Cilj je da sudionici dobiju nove ideje i znanja, motivirani i inspirirani prezentacijama etabliranih stručnjaka. Konferencija će također uključivati natjecanje u pripremanju brudeta, tradicionalnog načina pripreme ribe u otočkoj kuhinji.

Ove godine, Best Stay otvara vrata i studentima koji se pripremaju za karijeru u turizmu i hotelijerstvu. Iskusni profesionalci će im pomoći da kreiraju viziju svoje karijere u tom sektoru.

Od 2022. Konferenciju Best Stay organizira Magic4Club, Travel PR & Branding agencija. Program Konferencije i detalje o kotizacijama pronađite na web stranici Best Stay.
Spremi

Popis udruga iznajmljivača smještaja u Hrvatskoj

Ruralni turizam: Iznajmljivač koji je Donju Stubicu ucrtao u turističke karte

Kolač bez šećera, brašna i pečenja: Zdrave i slatke kuglice od mrkve i datulja

Maritimo Recycling: Reciklaža plastike može biti jednostavna i svatko to može raditi kod kuće

Svemirski turizam: Astronomskih 55 milijuna dolara za povratnu kartu leta i smještaj među zvijezdama

Vishing, phishing, smishing - sezona je tu, a s njom stižu krađe identiteta i sve domišljatiji prevaranti

​Uređenje apartmana: 10 trendova u dizajnu interijera u 2018.

Ekoturizam - prilika ili opasnost za lokalnog stanovnika?

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Dani hrvatskog turizma 2023. ugostit će čuvenog svjetskog turističkog futurologa

Besplatne edukacije za privatne iznajmljivače u Trogiru, Splitu, Poreču...

Popularno: