Događanja
688

Zagreb, od 29.11. do 30.11.2023. Best Stay 2023. u Zagreb dovodi turističke stručnjake iz 17 zemalja

Zagrebački hotel Zonar će biti domaćin dvodnevnoj konferenciji Best Stay 2023. Bit će to prilika za umrežavanje i stjecanje novih znanja i ideja

Kraj studenoga, točnije 29. i 30.11. u zagrebačkom hotelu Zonar okupit će turistički stručnjaci iz 17 zemalja na 9. izdanju Međunarodne turističke konferencije Best Stay.

Tijekom dvodnevnog programa konferencije Best Stay, dobit ćemo odgovore na brojna pitanja koja se tiču izazova i trendova u turističkoj i hotelskoj industriji. Trendove u industriji diktiraju sve zahtjevniji gosti, što kreiranje visokokvalitetne turističke ponude na svim razinama čini složenijim nego ikada ranije. Analogno, oglašavanje i definiranje pravog prodajnog pristupa ciljanim skupinama, kao i briga o pozitivnom imidžu brenda, također su složeni zadaci.

Stoga je ključno pitanje konferencije: Kako postati i ostati hotel i destinacija koje će gosti ocijeniti kao "best places to stay"?


Best Stay 2023. s brojnim gostima iz inozemstva

S namjerom da stručnoj javnosti i sudionicima predstave teme fokusirane na budućnost turizma i hotelijerstva, organizatori su pripremili bogat i pažljivo osmišljen programski sadržaj, koji uključuje dosad najveći broj gostiju iz inozemstva.

Niz prezentacija i radionica svojim sudjelovanjem će obogatiti Tina Busak, koja stiže iz britanske "The Walt Disney Company” i studija slučaja Ružice Dujmić iz švicarskog "Cachet Hotel Collection” koja će pokazati kako rezanjem troškova poboljšati hotelsko poslovanje.

Najava konferencije Best Stay 2023.


Umrežavanje uz pripremu brudeta

Martina Lucić Čanak, direktorica konferencije, ističe važnost networkinga tijekom događanja. Cilj je da sudionici dobiju nove ideje i znanja, motivirani i inspirirani prezentacijama etabliranih stručnjaka. Konferencija će također uključivati natjecanje u pripremanju brudeta, tradicionalnog načina pripreme ribe u otočkoj kuhinji.

Ove godine, Best Stay otvara vrata i studentima koji se pripremaju za karijeru u turizmu i hotelijerstvu. Iskusni profesionalci će im pomoći da kreiraju viziju svoje karijere u tom sektoru.

Od 2022. Konferenciju Best Stay organizira Magic4Club, Travel PR & Branding agencija. Program Konferencije i detalje o kotizacijama pronađite na web stranici Best Stay.
Spremi

10 najpopularnijih turističkih atrakcija na svijetu u 2022.

Sjenila za krovne prozore – zašto ih nabaviti i kako ih uklopiti u dizajn prostora?

7 savjeta za štedljivo oblikovanje okućnice koja će zadiviti naše goste

8 koraka za uspješan online booking (svake sezone)

​Horizontalni ili vertikalni radijatori – kada odabrati koje vrste radijatora?

CLUO hospitality - brzo i lako do personaliziranih poklona dobrodošlice

Znače li veći prihodi od turizma i veći životni standard građana?

HTZ provodi analizu karakteristika obiteljskog smještaja

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Dani hrvatskog turizma 2023. ugostit će čuvenog svjetskog turističkog futurologa

Popularno: