Događanja
1.9K

Zagreb, 18.03.2023. 7. nacionalni Forum obiteljskog smještaja održat će se u zagrebačkom Westin hotelu

U subotu 18. ožujka 2023. u hotelu Westin u Zagrebu, održat će se 7. nacionalno izdanje Foruma obiteljskog smještaja u organizaciji Hrvatske gospodarske komore

7. nacionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS) dogodit će se u subotu 18. ožujka 2023. u zagrebačkom hotelu Westin. Organizator FOS-a je Sektor za turizam Hrvatske gospodarske komore uz suorganizatora Hrvatska turistička zajednica (HTZ), a događaj podržavaju Ministarstvo turizma i sporta i Turistička zajednica Grada Zagreba.

Tradicionalno, FOS se održava s početkom proljeća, traje jedan dan kojeg obilježe zanimljive prezentacije i izlaganja namijenjeni iznajmljivačima obiteljskog smještaja koji se pripremaju za još jednu turističku sezonu. 

Ovogodišnje izdanje će svojom nazočnosti počastiti Nedo PinezićNina Novinić, oboje vrhunski stručnjaci s područja iznajmljivanja turističkog smještaja u domaćinstvima, koji će u prvom paneli raspravljati o izvrsnosti u obiteljskom smještaju kao preduvjetu za konkurentan i održiv razvoj hrvatskog turizma.

Drugi panel će biti posvećen aktualnostima u zakonodavstvu s uvijek zanimljivim predavanjem Ljerke Markote o poreznim obvezama pružatelja smještaja u domaćinstvu.

Turizam s hrvatskim predznakom je naziv specijalnog bloka s trendovima i primjerima dobre prakse uređenja i opremanja smještajnih objekata.

Paralelno s glavnim programom odvijat će se radionice Booking.com-a. Sudjelovanje na tim radionicama se prijavljuje putem obrasca na poveznicama, a broj prijava je ograničen:

11:30 - Otkrijte kako se prilagoditi trendovima putovanja
13:45 - Pridružite nam se na putu k ostvarenju održivih putovanja


Za sudjelovanje na ovogodišnjem nacionalnom Forumu, potrebna je uplata kotizacije u iznosu 20 € + PDV, koja uključuje i ručak.


Više informacija na obiteljski@hgk.hr.

Spremi

Besplatne vođene šetnje putevima Dobrinjštine

Domaća ćakula: Od dvostruke rezervacije do stostrukih muka ježevih

Kratka povijest turizma u Hrvatskoj

Ekoturizam - prilika ili opasnost za lokalnog stanovnika?

Novi zakoni na savjetovanju s javnošću: Umjesto boravišne, plaćat ćemo turističku pristojbu

3 milijuna eura pomoći privatnim iznajmljivačima Crne Gore

Turistička inspekcija - kada i kako podnijeti prijavu?

​Romantično putovanje na Bali - može, ali ne za izvanbračne parove

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

3T konferencija 2023.: Stiže vrijeme umjetne inteligencije

Besplatne edukacije za početnike u turizmu u Ivancu

Popularno: