Događanja
771

Ivanec, od 28.02. do 02.03.2023. Besplatne edukacije za početnike u turizmu u Ivancu

Prijave za besplatne edukacije za poduzetnike u turizmu u Ivancu otvorene do 24. veljače

"Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2" obuhvaća aktivnosti EU projekta BOND II kojeg provodi Poslovna zona Ivanec d.o.o.

Dio tih aktivnosti se odnosi na niz edukacija za početnike u turizmu i sve ostale koji su zainteresirani za tu tematiku, a koje će se održavati od utorka 28. veljače do četvrtka 2. ožujka u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ivanec, Vladimira Nazora 6/II. Edukacije su zakazane za poslijepodnevne termine s početkom u 17 sati pa mogu sudjelovati i zaposleni i tako iskoristiti priliku da razmisle o sudjelovanju u razvoju privatnog poduzetništva u sektoru turizma na području Grada Ivanca.


Pitali ste, odgovaramo

Edukacije su skrojene za građane i poduzetnike koji žele započeti turističku djelatnost ili unaprijediti kvalitetu svoje ponude, a osmišljene su na temelju njihovih upita i iskazanog interesa.

Pozvani su svi: pružatelji usluga smještaja, ugostitelji i restorateri, organizatori različitih oblika zabavnih i rekreativnih sadržaja.

Fokus edukacija će biti na propisima kojima se reguliraju djelatnosti u turizmu, marketinškim aktivnostima i institucionalnoj podršci, brendiranju, izradi poslovnih planova, financiranju, suradnji s TZ, i sl.


Kako se prijaviti za besplatne edukacije za početnike u turizmu?

ispunjavanje i podnošenje online obrasca Prijava na edukaciju za početnike u turizmu 28.02. -02.03.2023. je jedan od načina prijave, moguće je i poslati e-mail na adresu projektni.ured@ivanec.hr ili nazvati brojeve telefona 042/645-484 i 042/645-435. Rok za prijavu je do 24. veljače 2023. 

Spremi

Medvjeđi luk - samozatajni kralj proljetnih recepata za detoks tijela i uma

Mjere Vlade za privatne iznajmljivače: Odgoda plaćanja paušala turističke pristojbe i članarine

Što je follow up i kako nam može pomoći kad gost ne odgovara na poslanu ponudu?

Iznajmljivači obiteljskog smještaja svoje objekte uglavnom čiste sami, servis za čišćenje ili čistač(ic)e plaća samo 9% anketiranih

Umjesto očekivanog smanjenja, novo povećanje stope PDV-a u ugostiteljstvu

Hrvatski otoci - COVID free zone bez adekvatne zdravstvene zaštite i prometnih veza

Ručnici za apartman: 5 savjeta za odabir idealnih ručnika za smještaj

Rastu cijene putovanja, ne samo radi inflacije, već i zbog povećane potražnje

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

7. nacionalni Forum obiteljskog smještaja održat će se u zagrebačkom Westin hotelu

Besplatan tečaj njemačkog jezika za opatijske iznajmljivače

Popularno: