Aktualno
1.9K

Čovjek - ključ uspjeha: Varaždin i ovu godinu nagrađuje izvrsne u turizmu

Prijave za nagradu Turističke zajednice grada Varaždina "Čovjek ključ uspjeha" su otvorene do 15. prosinca, a nagrade će se dodijeliti u 13 kategorija

Ovu godinu, možda čak više nego ikada prije, važno je prepoznati pojedince koji su u otežanim uvjetima radili kvalitetno i dali nemjerljiv doprinos kvaliteti turističke usluge, zdravlju, zaštiti i sigurnosti djelatnika u turizmu i putnika. To je poruka Turističke zajednica grada Varaždina koja poziva strukovne udruge, udruženja i tvrtke da kandidiraju svoje djelatnike za djelatnika godine, i to u čak 13 kategorija:

 

 1. Agencijski djelatnik
 2. Recepcijski djelatnik
 3. Turistički vodič
 4. Kuhar
 5. Konobar
 6. Djelatnik hotelskog domaćinstva
 7. Privatni iznajmljivač
 8. Prodavač
 9. Policajac
 10. Djelatnik na održavanju javnih površina
 11. Hortikulturni djelatnik
 12. Djelatnik u civilnoj zaštiti
 13. Djelatnik u zdravstvenom sustavu

​Iako Varažin bilježi pad od 50% dolazaka i noćenja u odnosu na 2019., nagrada "Čovjek - ključ uspjeha" će se dodijeliti 10 put zaredom, a posljednje dvije kategorije su nove - i odgovor su na tešku godinu koja je uskoro za nama. 

Prijave su moguće putem obrasca koji se može preuzeti na stranici www.tourism-varazdin.hr ili osobno radnim danom od 8:00 do 16:00 i subotom od 10:00 do 13:00 sati u prostorijama Turističke zajednice grada Varaždina. Obrazac se može slati elektroničkom poštom na info@tourism-varazdin.hr ili poštom na adresu Ulica Ivana Padovca 3.

Sretno svim kandidatima!
Spremi
Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Indeks turističke razvijenosti: Interaktivna karta s podacima za svaku općinu ili grad

​Što je žuta knjižica i zašto bi mogla biti važna za turizam u 2021.?

Popularno: