Overbooking

Overbooking nazivamo još i dvostrukom rezervacijom. To slučaj booking-a datuma u smještajnoj jedinici koji je već rezervirana. Najčešće se događa uslijed nepažnje ili nesporazuma, i noćna je mora svakog domaćina i gosta.

Channel manager Hrvatska: Što nudi domaće tržište softvera?

Veliki je broj stranih channel managera, ali i domaće tržište nudi kvalitetne softvere za upravljanje kalendarima rezervacija s učinkovitom korisničkom podrškom i sučeljem na hrvatskom jeziku. Koje su to tvrtke?

11.04.2019 125 2.848 3

iCal - kako ga koristiti za sinkronizaciju kalendara na različitim platformama za rezerviranje smještaja

iCalendar je rasprostranjeni format kojeg lako možemo ugraditi u svoje račune na digitalnim platformama za oglašavanje smještaja i aplikacije kalendara na pametnim uređajima. Sinkronizacija kalendara je odavno prerasla Excel tablice i ručno vođenje kalendara rezervacija

18.03.2019 93 5.086 4

Mali turistički rječnik za iznajmljivače privatnog smještaja

U svijetu brze komunikacije, kratice preuzimaju svakodnevni govor, a mnoge susrećemo i u poslovanju prilikom iznajmljivanja turističkog smještaja. Uz brojne izraze iz engleskog jezika, postoji niz pojmova čije razumijevanje nam je potrebno za efikasno oglašavanje smještaja i usvajanje novih ideja

29.06.2018 59 23.153
Aktualno:

Dvostruka rezervacija – što sad?

Onog trenutka kad preuzmemo rezervaciju gosta, on postaje naša odgovornost, a dvostruka rezervacija naš problem, bez obzira na to tko je kriv za pogrešku. Kako izbjeći overbooking i što učiniti ako se ipak dogodi?

18.02.2016 86 8.446 3